Certificeringen

VCA**, ISO9001:2008 en Bouwgarant 

Natuurlijk is Versteeg Utrecht aangesloten bij Bouwgarant, projecten die onder Bouwgarant vallen garanderen opdrachtgevers dat ze altijd uitgevoerd (afgemaakt) worden, zelfs ingeval van calamiteiten en onverwachte ontwikkelingen.

Bouwgarant certificaat... Bouwgarant site
Houtrot, advies en behandeling, de medewerkers van Versteeg Utrecht zijn opgeleid en gecertificeerd om houtrot te herstellen met behulp van erkende chemische producten.

Aannemersbedrijf Versteeg Utrecht is een erkend leerbedrijf. Door het zelf opleiden van vaklieden wordt in de behoefte van gekwalificeerd personeel voorzien.

Erkend leerbedrijf certificaat...
Onze medewerkers hebben een VCA* certificaat (persoonsgebonden veiligheidscertificaat). Dit geeft opdrachtgevers de zekerheid dat iedereen een veiligheidsopleiding heeft gevolgd en dat er regelmatig tijd en aandacht wordt geschonken aan veiligheid binnen de werkzaamheden. Het kaderpersoneel beschikt over een VCA VOL certificaat (Veiligheid voor Operationeel leidinggevenden).

VCA Certificaat...
Aannemersbedrijf Versteeg heeft veiligheid voor mens en omgeving hoog staan en is als bedrijf is VCA** gecertificeerd. Ook hanteren wij een actief veiligheidsbeleid, waarbij alle (werk)processen zijn omschreven in procedures. Wij beschikken over een klachten- / serviceprotocol waardoor opdrachtgevers verzekerd zijn dat een klacht of opmerking via een vaste procedure wordt aangenomen en opgelost cq. teruggekoppeld.

ISO Certificaat...
Houtrot?

Houtrot?

Houtrot advies en behandeling...

Bouwgarant

Bouwgarant

Altijd zekerheid