Wie en wat is Versteeg Utrecht

Gebouwen in top conditie houden, dat is ons vak! 

Versteeg Utrecht, uw aannemer voor renovatie, onderhoud en verbouw.

Zeg je Utrecht, dan zeg je Versteeg. Ons aannemersbedrijf is al vanaf de start in 1924 voornamelijk actief in de regio Utrecht maar natuurlijk ook daarbuiten. In die ruim 90 jaar heeft aannemersbedrijf Versteeg Utrecht bouwkundige renovatie – en onderhoudsprojecten altijd op haar eigen, onderscheidende wijze aangepakt. Onze opdrachtgevers én partners profiteren van de kennis, expertise en ervaring van Versteeg Utrecht in bouwkundige uitdagingen.

Versteeg Utrecht werkt onder meer voor onderwijsinstellingen, justitie en overheid. Stuk voor stuk vakgebieden met specifieke eisen op het gebied van veiligheid en integriteit. Onze medewerkers zijn vertrouwd met de wensen en eisen van de gebruikers en zijn natuurlijk volledig gescreend en voorzien van alle noodzakelijke vergunningen en documenten.

Wij geloven in vakman-schap

Totaal oplossingen

Geschiedenis

De geschiedenis van Versteeg Utrecht is onlosmakelijk verbonden met de stad en de regio. Na een start in het hart van de stad Utrecht verhuist het bedrijf samen met zusterbedrijf loodgietersbedrijf Van Gelder Utrecht in 1998 naar Nieuwegein. Van daaruit is in 2010 de overstap gemaakt naar de huidige locatie aan de Peppelkade 1 in Houten. Het werkgebied van Versteeg Utrecht beslaat een straal van ongeveer 80 kilometer rond de stad Utrecht. 

Specialisten

Aannemersbedrijf Versteeg Utrecht levert duurzame bouwkundige oplossingen op maat. Wij geloven in vakmanschap, daarom investeert Versteeg Utrecht actief in scholing en ontwikkeling van haar medewerkers. Wij kunnen met trots zeggen dat onze medewerkers ambachtelijke vakmensen zijn met liefde en passie voor hun beroep. En omdat wij het belangrijk vinden die kennis beschikbaar te stellen aan toekomstige bouw- en timmerlieden, is Versteeg Utrecht al jaren een erkend leerbedrijf. Door het zelf opleiden van vaklieden wordt in de behoefte van gekwalificeerd personeel voorzien.

MVO

Versteeg Utrecht heeft arbozorg en milieu hoog in haar vaandel staan. Wij streven naar duurzaam gebruik van grondstoffen. Daarom is al ons hout FSC gecertificeerd, wordt er milieubewust ingekocht en wordt het bouwafval waar mogelijk gescheiden ingezameld en afgevoerd. Onze medewerkers hebben een VCA* certificaat (persoonsgebonden veiligheidscertificaat). Dit geeft opdrachtgevers de zekerheid dat iedereen  een veiligheidsopleiding heeft gevolgd en dat er aandacht is voor (het up-to-date houden van) veiligheid binnen de werkzaamheden. Het kaderpersoneel beschikt over een VCA VOL certificaat (Veiligheid voor Operationeel leidinggevenden).