MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen 

MVO is een proces      en geen eindbestemming

MVO is een proces en geen eindbestemming

Al ons hout is FSC gecertificeerd.

MVO en Versteeg Utrecht

Versteeg Utrecht heeft arbozorg en milieu hoog in haar vaandel staan. Wij streven naar duurzaam gebruik van grondstoffen. Daarom is al ons hout FSC gecertificeerd, wordt er milieubewust ingekocht en wordt het bouwafval waar mogelijk gescheiden ingezameld en afgevoerd.

MVO

Versteeg Utrecht heeft arbozorg en milieu hoog in haar vaandel staan. Wij streven naar duurzaam gebruik van grondstoffen. Daarom is al ons hout FSC gecertificeerd, wordt er milieubewust ingekocht en wordt het bouwafval waar mogelijk gescheiden ingezameld en afgevoerd. Onze medewerkers hebben een VCA* certificaat (persoonsgebonden veiligheidscertificaat). Dit geeft opdrachtgevers de zekerheid dat iedereen  een veiligheidsopleiding heeft gevolgd en dat er aandacht is voor (het up-to-date houden van) veiligheid binnen de werkzaamheden. Het kaderpersoneel beschikt over een VCA VOL certificaat (Veiligheid voor Operationeel leidinggevenden).

Verder wordt er in het kader van MVO aandacht besteed aan social return, transport voertuigen voorzien van het energie label A.

Sponsoring

Maatschappelijk betrokken 

Ook op maatschappelijk gebied laat Versteeg Utrecht van zich horen: wij sponsoren jaarlijks verschillende regionale sportteams en -evenementen, waaronder Roparun, Ride for the Roses en Alpe d'Huzes.

Daarnaast sponsort zusterbedrijf Loodgietersbedrijf Van Gelder Utrecht de Stichting Brandwondencentrum Nederland en zijn we lid van het beschermgilde Hospice Kromme Rijnstreek te Houten. Ook zijn we ‘vriend’ van Sportcentrum Olympos in Utrecht.